Frans & NEC Nijmegen

Frans & NEC

NEC Nijmegen

Ruim 15 jaar geleden en inmiddels met speldje van de OSRN (Ondernemers Sociëteit Regio Nijmegen) aangesloten bij de businessclub van NEC. Hoewel van oorsprong eigenlijk Feyenoord fan, maar allebei de clubs zijn volksclubs en moeten het vooral van hard werken hebben. Dat laatste heb ik ook met de paplepel binnengekregen.

Als lid van de businessclub vooral bezig met genieten van voetbal, helaas ook wel eens frustrerend, maar na de wedstrijd vooral proberen samen met anderen gezellig een borrel en hapje te nuttigen.

Inmiddels ook al weer een paar jaar trotse sponsor van Good-old-NEC! Het enige echte team van NEC waar oud profs mee voetballen. Ook al van de bucketlist kunnen halen is scoren in de Goffert! Wat een leuke ervaring was dat.

Vooraf aan enkele wedstrijden, voetballen de businessleden tegen de businessleden van de tegenstander en de laatste paar jaar ben ik daar de grensrechter. Met de jaren zijn er meer jongere businessleden bij gekomen die sneller zijn en meer voetbal ervaring hebben. Op de reservebank zitten is gezellig, maar liever ben ik actief.

Een aantal jaren zijn we (een aantal OSRN leden) met de bus naar bijna alle uitwedstrijden gegaan. Dat was wel heel erg leuk, maar dan heb je dus geen enkel vrij weekend meer. Was met een redelijk vaste kern wel iets om steeds naar uit te kijken.

Het seizoen 2017-2018 is nu halverwege en de eerste periode titel is al binnen, dus nacompetitie is een feit, maar liever rechtstreeks promoveren. Dan kunnen we weer met de schaal op de foto. Hopelijk blijft NEC iets langer in de eredivisie daarna.

Blog

Geef een antwoord

negentien + 8 =