VCA Diploma

Bij Werkdirekt je VCA diploma halen

VCA staat voor VGM (veiligheid, gezondheid & milieu) Checklist Aannemers. Dit is een veiligheidsdiploma op het gebied van van veilig en gezond werken.
Het VCA-B (basis) is bedoeld voor uitvoerend personeel, VCA-Vol is bedoeld voor leidinggevend personeel daarnaast is er nog het VCA-VIL diploma voor medewerkers werkzaam als intercedent. Als je in het bezit bent van dit diploma betekend dit dat je de basiskennis beheerst om veilig en gezond te kunnen werken. Je weet onveilige situaties te herkennen, je kunt een aantal arbeidsongevallen voorkomen en bent bekend met de Arbowet- en regelgeving.
Dit diploma wordt door veel werkgevers gevraagd wanneer er risicovollere werkzaamheden verricht moeten worden, bijvoorbeeld in de bouw.

Veiligheid, gezondheid en milieu hebben wij hoog in het vaandel staan. Zo hoog zelfs dat onze directeur Frans Steehouder een eigen VGM instructie boek heeft samengesteld en laten drukken.
Al onze werknemers krijgen bij aanvang van de werkzaamheden de beschikking over dit boekwerk. Jaarlijks updaten we dit boek met de nieuwste regelgeving en inzichten.

 

Les

Mocht je nog niet in het bezit zijn van het veiligheidsdiploma VCA, maar zou je dit wel willen of is het zelfs noodzakelijk voor je werkzaamheden, dan kunnen wij je hierbij helpen.
Frans Steehouder geeft namelijk ook les en helpt kandidaten zo het VCA diploma te behalen.
Dit doet hij door de kandidaten het VCA boek mee te geven, nadat ze dit thuis hebben doorgenomen, wordt alle stof behandeld tijdens de lessen. Daarna worden oefenexamens gemaakt en kunnen de kandidaten zelf op examen. Zijn slagingspercentage is op dit moment bijna 85%!

De lessen worden gegeven voor zowel het VCA basis, het VCA-VOL als wel het VCA-VIL diploma in Nederlands, Duits en Engels.

Voor meer informatie over de lessen en eventuele kosten neem dan even contact op @: info@werkdirekt.nl.