Op zoek naar een nieuwe werknemer?

Vacature

Wil je een of meerdere vacatures aanbieden op onze website en via ons kantoor? Neem dan contact op. Wij kijken dan samen naar de beste oplossing voor jou.

Uitzenden en detacheren

Bij uitzendbureau WerkDirekt is het mogelijk om een flexwerker op uitzend- of detacheringbasis aan te nemen. Voor zowel lang- als kortdurende opdrachten zoeken wij de juiste medewerker voor jou. Detacheren houdt in dat een flexwerker bij je komt werken, maar bij ons voor de duur van de opdracht onder contract staat. Dat betekent: flexibiliteit met zekerheid.

Wij richten ons op verschillende sectoren afhankelijk van de regio Nijmegen, bijvoorbeeld schoonmaak, productie, administratief, techniek, logistiek, industrie, horeca en bouw.

Download hier onze Algemene Voorwaarden.

Payrollservice

Deze service houdt kort gezegd in: wij verlonen de medewerker die bij u op uitzendbasis werkzaam is. Dit is vooral erg handig als je wel werk hebt, maar geen zekerheid kunt bieden in de vorm van een contract.

Werving en selectie

Schakel WerkDirekt in voor werving en selectie op basis van no cure no pay. Je betaalt een vooraf overeengekomen percentage over het jaarsalaris van de kandidaat. Uiteraard geven wij garanties!

Reintegratie

Heb je een medewerker die herplaatst moet worden, neem dan contact met ons op en we helpen je verder.

Meer informatie over onze diensten

Bekijk onze dienstenpagina voor een compleet overzicht van wat we je kunnen bieden.